”Vilken menskopp ska jag välja?”

Här finns hjälp att få!
Det första svaret är att det finns inget enkelt svar på den frågan 🙂 Köp därför din menskopp från ett ställe som har kunskap om många olika menskoppar, som kan hjälpa dig på vägen och som kan svara på dina frågor. Vi har erfarenhet av många olika koppar som kommit under årens lopp. 

GÖR VÅR ENKÄT – FÅ MEJLSVAR MED TIPS OCH RÅD – GÅ TILL ENKÄTEN »

Eftersom alla kroppar ser olika ut, beroende på hur mycket du blöder, hur gammal du är och om du eventuellt varit gravid – och många andra saker (smärta, obehag, Vestibulit etc) – så behöver du ett gott råd på vägen när du ska välja din första menskopp.

Vi har erfarenhet av många olika sorters menskoppar
Goda råd får du av mig.
Vi har sålt olika menskoppsmärken sedan 2008 här på menskoppen.se och givit 20000-tals råd inför val av menskopp. Jag är inte återförsäljare av bara ett enda koppmärke, utan ger råd utifrån dina behov – inte mitt företags. Om jag tror att någon annan säljer den bästa koppen för dig, så berättar jag det.
Många som mailar mig har även problem med känslighet, torrhet etc, som många gånger kan härledas till användande av tamponger som ju är uttorkande.

GÖR VÅR ENKÄT – FÅ MEJLSVAR MED TIPS OCH RÅD – GÅ TILL ENKÄTEN »

Mer läsning
Här finns mer läsning för dig som är helt ny på menskoppar:
www.menskoppen.se/nyborjaren 

 

2 tankar om “”Vilken menskopp ska jag välja?”

 1. Elin says:

  Men för fasiken!
  Varför är alla så positiva till menskoppen? Jag gillar också konceptet med att det är mer miljövänligt osv, men har ni verkligen använt en? De gör ont att trycka in och är HELT OMÖJLIGA FÅ UT! Varning!!!

  • Annelie says:

   Hej!
   Jag förstår inte vad det är som du varnar för?
   Menskoppen ska inte ”tryckas” in i kroppen, den ska först vikas ihop och sedan försiktigt föras in – särskilt om du är ovan. Med tiden går den här proceduren ganska snabbt och utan att du tänker på den. Att den sedan skulle vara ”omöjlig” att få ut och behöva en varning är förstås helt galet. Vi skulle ju inte använda, informera om och sälja produkter som inte går att använda.
   Hälsningar
   Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.