Fler och fler säljer menskoppar på nätet och ute i handeln. Det betyder att menskoppar blir mer kända för varje dag som går och att fler slutar använda plast- och pappersskydd.

Det är en fantastisk utveckling!

Köp din menskopp av oss som är specialiserade på menskoppar. Vi har sålt menskoppar – och bara menskoppar och deras tillbehör – på nätet sedan 2008.

När du handlar från oss vet du att du får bra och moderna koppar. Vi ändrar sortimentet hela tiden och är inte knutna till ett enda menskopps-märke.

Vi har dessutom svarat på tusentals mail från er användare under de här åren, vilket gör oss till väldigt kunniga på just menskoppar.

Du kan lita på oss!

Vi kan menskoppar. På nätet sedan 2008.

Läs inläggen som ligger på startsidan för att lära mer om menskoppar och hur du använder dem. Kom ihåg att flikarna uppe i menyn Hjälp och Frågor & svar ger dig just svar på vanliga frågor 🙂

 

2 tankar om “Välkommen till en ny mens-värld!

 1. Sessan says:

  Provade menskoppen för första gången igår! Mammicup L och jag är så himla nöjd! Sen jag fick barn har inget skydd hållt måttet, största tampong+binda gällde. Bestämde mig för att prova menskoppen och inte en droppe har läckt!!!! Så sjukt att jag upptäckte den vid 30 års ålder, ska sprida denna underbara uppfinning till alla tjejer jag känner!!! Tack!!

  • Annelie says:

   Hej!
   Så kul att du känner så här – hoppas att många läser här också 🙂 Att vi – även jag – upptäckt menskoppen när vi haft mens länge kan kännas lite snopet, men vi får tänka att vi ändå fick chansen att ha den en tid i alla fall.
   Hälsningar
   Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *