Sommartävling 2015

Vinn en menskoppsjacka i vår sommartävling
UPPDATERAT: Tävlingen är stängd.
Eftersom det var så svårt att välja bland alla bra kommentarer, så har vi utsett två vinnare som fått meddelande via e-post.
Stort TACK alla som tävlat – håll utkik på vår Facebook-sida efter nya tävlingar. Kom ihåg att välja att följa sidan, så att du inte missar våra uppdateringar.
www.facebook.com/menskopp

Sommartävlingen för dig som vill visa för hela världen att du är en menskopps-vän 🙂 Tävlingen är öppen t o m 26 juli.

Vinn en menskoppsjacka i vår sommartävling

Så tävlar du

Motivera i kommentarerna här nedanför när, var och hur du skulle använda menskopps-jackan. Vi kommer att välja den som har den grymmaste motiveringen.
Obs: Eftersom alla kommentarer modereras så kan det ta en stund innan de visas här på sidan.

Det tävlar du om

En mörkgrå menskopps-bomberjacka med Pussy Power-märket på bröstet.
Vi har bara några få jackor. Storlekarna är något mindre än normalt. De jackor som vi har motsvarar ca XS-S till L-XL. Material: 100% polyester, ofodrad.

Det finstilta

Tävlingen är öppen t o m kl 23.59 söndag 26 juli 2015.
Din motivering lämnas som kommentar längre ner på sidan.
Vinnaren meddelas personligen via mail. Även här på sidan skriver vi när tävlingen avgjorts.

59 tankar om “Sommartävling 2015

 1. Amanda says:

  Jag har två bröder och fem systrar. Samtliga är hängivna feminister och de utav oss som är tonåringar/vuxna arbetar aktivt politiskt för allas lika värde och rättigheter. Tyvärr har sexuellt våld och kränkningar varit en del av livet för flera utav oss syskon.

  Mens ÄR politik, ur många aspekter, hur lite det än borde vara det. Att som 32-åring börja använda menskopp har revolutionerat mitt liv. Ekonomiskt, hälsomässigt, sexuellt, på så många sätt. Jag har koll på min kropp nu, på hur den fungerar. Jag kan ha en helt annan typ av sexliv, utan fokus på penetrering enligt normen. Jag känner mig starkare i mig själv helt enkelt. Jag äger hela min kropp, hela mitt jag.

  Den här nyvunna revolutionen delar jag- och mina menskoppanvändande systrar – givetvis med oss av till våra yngre tonårssystrar. Jag är så oändligt tacksam över att kunna öppna deras ögon för den här fantastiska uppfinningen redan i tidig ålder. Något jag själv hade önskat för mer än 20 år sedan.

  Den här jackan skulle betyda mycket för mig, för oss alla sex systrar – som då skulle dela på den så systerligt vi bara kan! Och givetvis bära den med stor stolthet varje dag! TACK för att ni finns!

 2. Johanna Molander says:

  Nu är det för i helvete dags
  att mens slutar vara nåt slags
  äcklig och hemlig skam
  lika önskvärd och rolig som spam

  Nej nu, livmoderbärare alla
  nu låter jag ropet skalla
  så alla haters får backa
  För mig i min fittkraftsjacka!

 3. Miriam says:

  Först… Snyggaste jackan eveeer!!

  Så här är det. Många tycker det är skämmigt och jobbigt med mens, det tyckte även jag när jag var yngre, så ska det inte behöva vara. Jag gillar att prata om mens och allt som har med det att göra för det inte ska behöva vara tabu, det är ju naturligt! 50% av hela jorden har mens (typ). Jag skulle gladeligen bära jackan för att dra mitt strå till stacken för att tvätta bort stämpeln om att mens är skämmigt! OCH så kommer alla ofrälsta fråga… menskopp? och då kommer jag glida in med en predikan som ger mig stående ovationer och alla kommer rusa in på menskoppen.se och köpa hej vilt! (jag ser det framför mig and it is good)

  Kom igen! Det behövs fler menskoppar och mer Pussy-power åt folket! Vi är på gång!

  Många kramar

 4. Jessica Zakrisson says:

  Jag skulle använda den här fantastiska jackan så ofta jag kan! Dels för att den i sig är snygg, dels för att sprida budskapet om menskopp så att fler kan bli frälsta. Och hur kickass skulle jag inte känna mig med ”pussy power” på bröstet? Skulle fortsätta krossa patriarkatet i denna vareviga dag.

 5. Anna Christoffersson says:

  Från det att jag kom i kontakt med vetskapen om menskoppens existens till att jag vågade investera i en, tog det tre år. Därefter tog det ett halvår med att småflukta på tingesten i lådan och instruktionerna som medföljde. Kunde inte förstå hur den där saken (menskoppen) skulle få plats i mig utan att vara i vägen och/eller kännas. Miljötänket tog till slut över och jag är evigt tacksam att jag vågade prova.
  Jag skulle vilja inspirera andra att öppna ögonen, menskoppen är fantastisk! Därför skulle en snygg jacka i str S vara den perfekta isbrytaren vid nya möten med potentiella menskoppsanvändare. KRAM!

 6. Stina (storlek S) says:

  Menskoppen har helt förändrat min attityd till mensen och min kropp. Det är lätt att fastna i patriarkatets och kapitalismens idéer om mens och kvinnligt kodade kroppar och menskoppen var ett uppvaknade för mig. Jag har blivit snällare mot min kropp, börjat att uppskatta min mens och börjat att ta diskussionen om mens och kropp med medsystrar och medsyskon. Jag skulle bära jackan hela tiden och allra helst kring ungdomar för att visa att mensen är något att vara stolt över. Och såklart för att dundra i genom stöddiga snubbgäng. Pussy power, mensrevolution och ett stort tack för min menskopp!

 7. Olympia Lundin says:

  Jag skulle bära den överallt & jämt. Jag är en stolt jävla feminist & skulle skryta med min pussy-power på tunnelbanan, krogen, på caféet & alla konserter. Den här jackan är lika cool som jag är & vi skulle vara så himla snygga ihop! Samtidigt så känns det bra att jackan uppmärksammar menskoppen, en helt fantastisk uppfinning & att jag kan tipsa andra som har mens om vilken grym grej som finns! Pussy power ????????

 8. Marcus says:

  Jag skulle ha den och stolt visa upp den när jag går bredvid min fru.
  One, two, Three, pussy-cup garanti. Hon älskar sin, blir inte ens humörsvängningar vid mensen längre, hurra, hurra!

  Storlek L för herr storlek, storlek S om det endast finns i dam storlek, men jag är övertygad om att jag skulle bära själva jackan oftare än min sambo, hon bär ju menskoppen

 9. Monica Lidén says:

  Jag älskar min menskopp! Jag älskar alla menskoppar! Den har gjort mitt liv enklare och hjälpt mig att förändra min syn på mens och känslan inför min egen mens. Jag är numera aldrig störd av min mens, inte ens när jag tränar och tävlar. Smack upp i fitty och dagen är min! Det finns få tillfällen där det går att slinka in på samtalet mens, men om jag hade den jackan så utgår jag ifrån att en del ögonbryn kommer höjas och jag kommer kunna babbla på! Om ni bara visste hur lång en kommentarstråd blev på facebook när en fråga kring menskoppställdes i ett roller derby-forum, det fullkomligt small till!!

 10. Miranda Samuelsson says:

  Det blir ett bra sätt att starta en diskussion på. Någon frågar vad märket betyder och jag svarar och berättar vad menskopp är för något. Sen kan man lite smooth gå vidare in på feminism och kvinnors rätt i samhället. Den där jackan kan vara en länk till allmänbildning. I want it!

 11. Karin Larsson says:

  Jag har hela min vuxna ålder har problem med min mens. Vi har aldrig varit överens. Den ha gjort. Nåt så in i helvete ont. Den har varit tidig. Den har varit sen. Den har inte kommit alls. Den har kommit så att det ser ut som en slakt. För ett par år sen fick jag tips av en kompis att köpa en menskopp. Bara ordet lät lite kul så jag gav det ett försök. Även om jag har ont ibland har jag iallafall ett problem ur värden. Tamponger och bindor. Koppen har jag alltid med mig och vi är till skillnad från själva mensen alltid överens.

 12. Annica says:

  denna jacka skulle jag ha på mig varje gång jag går ut. och informera om menskoppen på ett positivt sätt. Perfekt för mig och min stora tjej.

 13. Betina Brandes says:

  Jag har lätt för att prata om saker jag tror på, och i mitt yrke som taxichaufför träffar jag så otroligt mycket människor som jag vet skulle uppskatta vetskapen om existensen av menskoppen. Loggan på den här jackan skulle definitivt vara en given öppning till samtal om denna gudomliga 100-åriga ”nyhet”.

 14. Sara Thomasdotter Berggren says:

  Jag vill vinna den här jackan eftersom jag stolt skulle bära den vart jag än gick. Jag pratar redan friskt om min menskopp och rekommenderar den till alla mina mensblödande systrar, och lovordar den högt! Med denna fina jackan skulle jag bli mer stärkt i mitt menskoppssjälvförtroende och således kunna förmedla menskoppens underbara funktion till än fler.
  Jag älskar min menskopp och mens är inte längre något problem eller något jag funderar närmvärt på längre tack vare min menskopp. Och menskoppsjackan skulle kuna värma mig alla mörka höstkvällar, och liksom lysa upp med sitt glada budskap ”pussy power”.

 15. Sofie Jonsson says:

  Till frågan ”varför ska just jag vinna?” kan jag bara säga en sak: För att jag är en ambassadör för menskoppen, och likt Batman behöver jag en riktigt schysst kostym i min kamp mot tampongerna!
  Jag köpte min första menskopp för ca ett år sedan som en kul grej och blev kär direkt. Sedan dess har jag övertygat alla mina tjejkompisar att konvertera och de få som tvivlat har jag tvingat på. Det finns helt enkelt för många fördelar med en menskopp för att vara utan, och den har förändrat hur jag upplever mina mensveckor. Så, vinner jag denna jacka kommer jag inge bara känna mig fri under min nästa mens, jag kommer vara jävligt snygg också!

 16. Maria says:

  Varje gång jag har mens brukar jag prata om det eftersom det är en så pass stor del av min vardag; jag har ont, det rinner blod ur mig och jag blir sur, ledsen och arg. Men varje gång jag har mens så är det alltid någon som reagerar, jag ser det och hör det, någon som tycker att jag säger något opassande. Jag vill bryta detta jävla tabu! Jag ska kunna prata om något som tar upp en stor del av min tid och något som jag mår dåligt över. Jag måste få prata om den lösning som gjort att jag mår lite bättre, får lite mindre ont och som jag trivs bättre med. Jag vill sprida budskapet om menskopp för det har hjälpt mig så mycket i min vardag! Leve menskoppen!

 17. Emelie says:

  Köpte min menskopp för ca ett halvår sedan och älskar’n!
  Är stolt feminist och vill få mens att sluta vara så stigmatiserat. Att bära denna jackan vore så coolt! Skulle ha den hela våren och hösten!

 18. Jenny says:

  Hur jäkla ball jackan än är så är det inte jag själv som skulle ha den, utan jag skulle ge den till min vän som är den största jäkla kämpen jag träffat. Hon krigar varje dag, 365 dagar om året för sin egen och andra kvinnors rätt i samhället, samtidigt som hon kämpar mot sin egen endometrios. Hon är min största förebild och (enligt mig) våran blivande statsminister. Tuffare tjej får man leta efter, hon förtjänar jackan och skulle bära den med stolthet.

 19. Elin says:

  Mens åt människorna! Pussy power to the people! Att kämpa mot menstabun och fittstigman är ett av mina mest kära kall. Jag är lärare och politiker och skulle bära jackan så ofta jag skulle kunna för att väcka debatt och agera förebild.

 20. Malin says:

  Jag köpte min nuvarande menskopp för tio år sedan. Nu två graviditeter och en vaginalförlossning senare så har behovet uppstått av en ny. Jag känner mig helt golvad av utbudet som finns nu jämfört med då! Jag har fått lov att skjuta upp nyinköpet pga KAN INTE VÄLJA. Jag är så glad över att menskoppen finns. så sjukt bra uppfinning. jag pratar om den så ofta jag kan. Och blir så glad när mina vänner också upptäcker denna geniala grej. det sprids som ringar på vattnet. Om jag vann jackan skulle jag bära den med stolthet typ dygnet runt. Jag skulle ha den på universitetet där jag pluggar, när jag hämtar och lämnar kidsen på skola och föris. När jag ska på träning, när jag går på fest. Jag är generellt sett tveksam till att bära företagsloggor, men Menskoppen kan jag stå för 24/7. och hallå PUSSY POWER! Vem vill inte ha det närmast hjärtat. <3 <3 <3

 21. Martha Savander says:

  När, var och hur är egentligen oväsentligt. En helt galet fräsch jacka med extremt bra budskap är självklart givet, minst varenda dag! Mens en vecka i månaden, Pussy power varenda dag!! ?

 22. Peter says:

  Jag tycker att det är skitbra att ni pushar för ett miljövänligare alternativ till bindor och tamponger som dessutom verkar vara bättre för användaren. Jackan i sig var ju jäkligt tuff också.

 23. Ellinor Knutas says:

  Tänk, en jacka som står på sig, en sån behöver jag. Så att jag skulle kunna klä mig i denna och stå lite mer rakryggat när jag praisar fittan. Och när jag möter det patriarkaliska motståndet ska jag bara peka mot bröstet ”Pussy power” och påminna världen om vad som gäller – ge fittan makten!

 24. Emma says:

  Jämt! Bästa jackan att ha varje dag, i alla väder! Om en ska sponsras av något företag så är det ju helt klart menskoppen! Jag har redan jobbat som frivillig medlemsvärvare åt er i många år, äntligen ser jag en chans till att förvärva en uniform för arbetet <3 pussy love, pussy power, pussy riot <3

 25. Madelene says:

  Stolt användare sedan 2005! Skulle gärna fira 10 årsjubileum med den bästa investering för frihetskänsla jag gjort och berättar mer än ofta för andra kvinnor och värvar över dem till den ljusa sidan: menskopp för alltid!

 26. Nathalie Johansson says:

  Menskoppen har revolutionerat mitt liv. Från smärtor med vestibulit och tamponger till frihet och menskopp. Jag skulle ha på mig jackan jämt, allra helst för att skapa en diskussion om mens. Liksom kan vi prata om att 50% av befolkningen (isch) har mens 1 gång per månad. Mens. Mens. Mens. Det är inte äckligt. Inte farligt. Inte skamligt. Mens. Ge mig jackan så jag kan göra revolution!

 27. Erika Norén says:

  Jag skulle bära jackan varje dag, vardag som fest! Bomberjacka är supersnyggt och menskopp är det bästa som hänt mig, så sprider gärna detta budskap även till folk som jag inte känner genom att gå runt med jackan på mig! Har köpt menskopp i present till alla mina närmsta vänner det senaste året – pussy power!!

 28. Fanny Claesson Jensen says:

  Jag skulle bo i jackan året om!! pussypower all the way. Folk måste förstå att det inte är tabu med mens, och att menskoppen är det smartaste, bästa och BILLIGASTE mensskyddet. Innan jag upptäckte denna fantastiska menskopp var jag tvungen att köpa nya bindor heeeela tiden då min p-stav gjorde att jag hade kraftig mens i ett år! Så vill få alla härliga fittor där ute att förstå att man kan spara både pengar och på miljön! Menskoppen är den bästa investeringen en fitta kan göra. Hatten av för menskoppen!

 29. Matilda Aalto says:

  Skulle mer eller mindre bo i denna jacka för att den är toksnygg och för att sprida information om menskoppen. Menskoppen har förändrat mycket i mitt liv och jag fattar inte varför jag inte fått veta något om den tidigare än för snart två år sen. Jag menar jag hat haft mens sen jag va 12 och att få nys om menskoppen när man är 21..de är alldeles för lång tid med allt krångel med andra mensskydd. Våga vägra bindor/tamponger! Heja menskoppen! För att sprida ordet framåt, alltid framåt!!

 30. Evelina Zakrisson Ruotimaa says:

  Tänk om jag vetat genom årens lopp att det fanns en menskopp.
  Vad mycket lättare åren hade kunnat vara och vad mycket pengar jag hade kunnat spara.
  För menskoppen är bland det bästa och något som alla mensare borde testa.

  Om jag vinner jackan kommer jag bära den med stolthet och sprida budskapet om menskoppen till alla mensare där ute! För menskoppen är helt fantastisk!

 31. Jessika Svensson says:

  Jag kommer att ha jackan jämt, men främst då jag är på Mittuniversitetet där jag jobbar som lärare för socionomer, när jag är ute på stan på kvällarna och när jag hämtar barnen på skolan och fritidsaktiviteter där andra föräldrar och kvinnor som fött barn finns. Jag började själv först använda menskoppen när jag var runt 40 år och är så lyrisk över hur bra den fungerar och hur bra min fitta mår av den, ingen torrhet som efter tamponger eller fläckar som det blir när jag använder binda. Jag bara älskar den. Och jag har tänkt på att det är ett sådant glapp när det gäller pratet om mensskydd för kvinnor; det är när mensen börjar i skolan men då kanske menskopp inte är det första en vill prova. Sedan finns det få forum. Jag tänker ha jackan på mig på universitetet där jag träffar mängder med unga tjejer som jag tycker ska veta att menskoppen finns. Jag har faktiskt råka säga det på en föreläsning om vetenskapligt skrivande: jag ville uppmana alla att skaffa ett visst program och sa något i stil med att ”Om det är något jag vill ni ska ha med er från denna föreläsning så är det att skaffa det programmet.. Och menskopp!” Det blev succé och spontana applåder och hejarop bland mina 80 studenter varav 90 procent är tjejer :-). Menskoppen äger och jag skulle gärna föra fram det budskapet!

 32. Suzanne says:

  Jag skulle använda jackan ofta och överallt, med glädje svara på frågor om menskoppen. Har redan tipsat alla jag känner och med denna jacka skulle jag få möjlighet att tipsa folk jag inte känner!

 33. Louise Johansson says:

  Det är ju världens coolaste jacka som jag skulle slita med hälsan. ???? det skulle bli min favoritjacka. ????????????

 34. Magdalena says:

  Pussy power, gäller för var da’,
  Med menskopp blir livet bara bra.
  Promota koppen till alla pussys jag känner,
  Inte bara till alla sköna vänner.
  Att vara tjej och kvinna är det bästa som finns,
  Men under under röda veckan var det inte alltid man minns.
  Tills jag koppen hitta,
  Å en sån glad liten fitta!

 35. Louise larsson says:

  Jag har menskoppen.se mycket att tacka, därför vill jag bära er pussy power-jacka. Jag vill visa världen att kvinnor kan, vi behöver inte bli styrda av någon man. Trots alla motgångar fittbärare får genomlida, ni med hoppet bida. Tack för att jag inte längre måste köpa dyr bomull under en mensvecka, för menskoppen alla bindor och tamponger bräcka!

 36. Louise Pedersen says:

  Jackan skulle vara perfekt för svala sommarnätter, under höst och vår, så nästan hela året!

  Den vore en perfekt icebreaker, många blir nyfikna när det står pussy power. Vi behöver krossa fördommarna om menskoppen som äcklig och att bindor och tamponger som de enda mensskydden. Menskoppen har gjort stor skillnad för mig och jag vill att den ska få göra det för fler.

 37. Felicia Kindeberg Sederblad says:

  Att slippa lägga pengar på, bära med sig samt överhuvudtaget konsumera engångsmensskydd är Pussy Power om du frågar mig.
  (L-XL)

 38. Anna-Karin Agvald says:

  Jag skulle ha jackan alla dagar för jag och mina vänner har varit pussy power rangers (PPR) sen waaay back! Menskopp FTW för hela världens kvinnor!

 39. Ann-Sofie Lilja says:

  Jag kommer att bära jackan så ofta jag bara kan..MENSKOPPSPRIDE WORLDWIDE! ????
  Tar varje tillfälle i akt att diskutera och förklara fördelarna med att använda menskopp.
  Att värna om miljön, plånboken OCH vara snäll mot fittyn – whats not to love liksom? ????????

 40. Emma Johansson says:

  Jag skulle ha den på så ofta jag ville ha en snygg jacka på mig, och varje gång jag vill snacka med folk om hur sweet det är med menskopp!

 41. Amanda Rosendahl says:

  Jag började använda menskopp för 6 år sedan, då jag av en slump snubblade över en bild av dem på nätet. Jag kände ingen som använde det, men blev hetsad av en killkompis att köpa en menskopp då det var ”en så sjuk grej”! Efter en veckas mens var jag såld, och chockerad över att ingen hade introducerat mig till det tidigare. Inget mer smusslande med dyra tamponger, irriterade slemhinnor eller knöliga bindor. Berättade om detta för alla jag kände, gav bort menskoppar i födelsedagspresent, och frågade alltid efter dem när jag var på Ungdomsmottagningar och Apotek (inte för att köpa en, utan för att få chansen att berätta att de fanns. Nästan ingen kände till det från början). Mina kompisar fnissade åt mig och tyckte jag var pinsam, men jag såg mig själv som en ensam riddare, en menskoppsmissionär. Till sist gick jag under namnet Menskopps-Amanda. De senaste åren har fler personer fått upp ögonen för denna fantastiska lilla silikonbehållare, och menskoppar säljs på vanliga apotek. Jag betraktar mig själv fortfarande som en ivrig menskoppsentusiast, men har stött på ett problem. Av olika skäl ska jag sätta in en hormonspiral, har tvekat i lång tid, och sagt att jag är skeptisk inför hormoner. Men helt ärligt, egentligen känner jag att jag inte vill bli av med min mens. Jag har arbetat i så många år för menskoppen, och för att få kvinnor att vara stolta över sin kropp och sin mens, det är en del i min identitet. Varje gång min mens kommer känner jag mig som en härlig och stark och fruktsam revolutionär (fråga mig inte vad jag revolterar mot, det är bara känslan. Kanske mot alla tabun genom att vara öppen kring min mens). Att ta bort mensen är att ta bort en del av min gnista, min kämpaglöd. Jag behöver hjälp för att hålla fast i min PUSSY POWER!

 42. Louise says:

  Superbra! Många jag pratat med har ingen aning om vad en menskopp är. Med denna jacka o märke skulle det bli lättare att uppmärksamma o prata om. Jag är så nöjd med min menskopp och skulle vilja att fler skulle få upptäcka det underbara med att slippa bindor och tamponger som läcker och ger svamp. Jag skulle bära jacka lite extra dagarna innan mens och i början, då jag aldrig förstår varför jag är så ledsen och gråter en heldel innan jag förstår känslovågen som alltid kommer i samband med min mens. Då skulle jag behöva lite extra pussy power <3

 43. Tyra Hasselberg says:

  Eftersom min dröm är att läsa mänskliga rättigheter/sexologi och arbeta internationellt med framför allt sexuell hälsa och unga fittbärares rättigheter skulle jag ha på mig den när jämt för att visa alla hur förbaskat viktig den här frågan är! Framförallt gällande mens, när jag studerade på Kuba och pratade med unga fittbärerskor där visade det sig att många fick infektioner av värmen i kombination med bindor (då tamponger är för dyrt). Under en föreläsning jag höll på Kuba kring feminism i Europa pratade jag även om menskoppen och nästan alla blev helt förvånade över vilken bra grej det är! Så just nu är faktiskt ett paket (med så många menskoppar jag hade råd till) på väg till just dessa fittbärerskor! Heja menskoppen som medel för en bättre värld!

 44. Lina Rigney Thörnblom says:

  Wow vilken jacka! Den skulle jag ha så ofta jag kan! Fler behöver få reda på att menskoppen finns och varför en bör ha en menskopp. Och svaret är såklart: Den är klimatvänlig, plånboksvänlig och framförallt FITTVÄNLIG!

 45. Therese Carlsson says:

  Wow! Härlig tävling.
  Jag har alltid varit en förespråkare för jämställdhet. Och det är inte jämställt när kvinnor måste köpa mensskydd för massvis av pengar. Därför pratar jag gärna om menskoppen för allt och alla. Och med jackan på kommer frågan upp utan att det låter som om att jag är sponsrad av menskoppen.

  Den är sååå fantastisk och jag vill att fler ska få känna som jag. Att jackan är snygg är en bonus!! Med jackan hoppas jag att jag kan varva nya menskoppanvändare!

 46. Amanda says:

  Jag skulle ha den överallt, hela tiden. För att visa att jag är en fucking power pussy men också som ett sätt att sprida info om menskopp och varför det är BÄST. Tänker att jackan kan öppna för samtal om mens och krossa tabun som finns i min omgivning, kunna prata om endometrios osv också.
  Skulle sätta på fina pins och matcha med min ”Riot not diet”-tygkasse.

  PUSSY POWER, nu och för alltid.

 47. Karin says:

  Vem som än vinner det här är det klockrent och bra. Jag skulle använda den typ varje dag. Sprida menskoppens rykte vitt och brett gör jag redan – med med denna blir det extra lätt.

 48. Anna says:

  jag skulle med stolthet bära upp jackan, ställa mig bredbent på stan och säga ”här är jag!”. Skulle antagligen komplettera med en superhjälte pose och låta alla beskåda en skönhet med riktig pussy-power

 49. Veronica lind says:

  Hej. Jag skulle bära jackan med stolthet när vädret tillåter, älskar menskoppen och har gjort det så mycket enklare att vara en mensbärande kvinna.. Pussy power till folket. Jag vill gärna bära den här jackan så jag kan sprida budskapet till alla jag känner och inte känner… Så jag hoppas att en Mamma som jag får den chansen ????

 50. Madelene Hansson Forsberg says:

  med två döttrar och med mig som hustru så är det stark pussy power här hemma. Min make skulle bära denna med stolthet.

 51. Isabella Giorgi says:

  Jag skulle ha den på min kropp
  För att visa världen att det nya heta är menskopp
  Ha den på mig, dag som natt
  Den skulle bli min dyraste skatt

 52. Sofia Karlsson says:

  Jag skulle välja att använda den jämt så länge och mycket jag kan. Det är viktigt att visa världen att mens behöver inte betyda instängda underliv på grund av plast bindor eller uttorkade underliv på grund av tamponger. Jag vill visa min dotter att står man för något bra ska man visa det för alla. Så jag skulle älska att vinna en jacka till kyligare dagar och sprida menskoppen 🙂 sen att den skulle komma till sin rätt med mina kläder och att den är grymt snygg är ju bara en bonus.

 53. Solveig Noresson says:

  Menskoppen är numera räddningen vid lingonveckan! Har gärna jackan för att väcka uppmärksamhet i mitt jobb med ungdomar.

 54. Nathalie says:

  När skulle jag bära den: I alla sammanhang det behövs lite extra pussy power (vilket det alltid gör!)
  Var skulle jag bära den: På krogen, på bussen sena kvällar på väg hem, men även på jobbet/skolan, en vardag, på dejten, hos konservativa släkten en släktmiddag för att ge extra pussy power-feeling till alla som inte fattar. Det vill säga; jämt och överallt!
  Hur skulle jag bära den: Så att pussy power-loggan är tydligt synbar för alla jag möter. Kanske att jag skulle dekorera jackan med flera feministsymboler/pins för att ge extra sken utav en kvinna med massa pussy power. En idé jag tänker mig är en stor menskopp på ryggen med texten: ”för att pussyn behöver power!”.

  Måste bara ta tillfället i akt att Tacka för att ni spridit kunskap om menskoppen (det var på er Facebook-sida jag fick informationen först), den har revolutionerat mitt sett att se på mens, mensskydd, skam samt hur viktigt det är att ha en välmående fitta under _hela_ menscykeln. Det är bla tack vare er som jag pratar mer mens och gör det mindre skambelagt. Jag rekommenderar alltid menskoppen till fittbärare trots att jag inte gillar den överkonsumtion, men menskoppen är den enda produkt jag tycker är värd att investera i just för att jag inte får problem i underlivet och jag behöver bara tömma koppen några få gånger under mensperioden – trots riklig mens och jag känner mig fri att göra vad jag vill såsom bada, träna etc. Tack som fan för det!!

 55. Emilie wiksten says:

  jag vill vinna denna snygga jacka så ja bla kan få kvinnor och män och fråga varför de står som de gör på den,så ja kan informera om menskoppen,skulle använda den jämt. Oh för att ja är lyckligt lottad att vara en av dom som har menskoppen som en hjälte. Med en pcos diagnos har man sällan mens sägs det. Men för mig är de tvärt om,jag blödde 2/4 v i månaden. Och hade inte stått ut om ja inte funnit menskoppen! Bindor och tamponger läckte och gav mig svamp. Tack för världens bästa uppfinning!! Efter denna graviditet ser ja fram emot att ha mens,för de är så enkelt med koppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.