Sara – nu med menskopp

Vi blir jätteglada när folk delar med sig om hur de upplever förändringen med menskopp – härligt!

Det här mailet kom i dagarna från Sara:

Vilken snabb leverans! STORT tack!
Jag har just fått min första mens sedan min dotter föddes och en spiral satts in, jag blöder RIKLIGT och menskoppen är toppen… Så skönt att slippa gå med nattbindor dygnet runt och ändå alltid läcka i brallan, och att kunna SIMMA!

Jag ska verkligen rekommendera menskoppen till alla jag känner.

Stor sommarkram!

/Sara

En tanke om “Sara – nu med menskopp

  1. Tina says:

    Kan bara instämma 🙂 Man blir lixom lite frälst… och förbannad för att man inte hittat det här innan, att man inte får tips av barnmorskor och gyn, och att den inte säljs på apoteket (även om servicen här och infon är BÄST!)
    Så – nu har jag tipsat gyn, hållt en föreläsning för överläkaren… och vill så gärna dela med mig att jag nästan (eller förmodligen) är rätt pinsam…
    heja! Prova, lär dig tekniken, och slipp kompromissa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.