Personuppgiftspolicy

Tack för att du besöker vår webbplats!
Vi använder cookies på vår webbplats för att skapa bättre funktioner för våra besökare.

Här följer vår personuppgiftspolicy för behandling av dina personuppgifter och annan information som vi samlat in genom denna webbplats (nedan kallad ”information”).

Läs mer i vår Integritetspolicy »

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår personuppgiftspolicy.
Om du inte accepterar personuppgiftspolicyn skall du inte använda webbplatsen. Svenska Menskoppen kan när som helst ändra innehållet i denna personuppgiftspolicy. Du bör regelbundet kontrollera denna information för att se om ändringar har gjorts i personuppgiftspolicyn. Om du fortsätter att använda denna webbplats efter att ändringar av personuppgiftspolicyn publicerats innebär det att du accepterar ändringarna.

Information som samlas in av Svenska Menskoppen AB
Varje gång du besöker vår webbplats registreras automatiskt endast din IP-adress på vårt webbhotells webbserver.
Vi samlar in personuppgifter bara om du själv väljer att lämna dem till oss, som till exempel i kommentarer här på menskoppen.se, vid beställningar eller mail till oss, till exempel namn, adress, e-postadress, telefonnummer och annan information. Vi samlar inte in och sparar information om dig som du inte själv valt att lämna.

Användning av dina personuppgifter

Dina angivna personuppgifter stannar hos Svenska Menskoppen AB och säljs inte vidare eller delas med tredje part. Uppgifterna kan komma att användas i elektroniska eller fysiska utskick från oss, där du också kan avprenumerera framtida utskick. Om du redan nu vill avsäga dig eventuella framtida utskick från oss, maila support@menskoppen.se

Kontakt
Om du har frågor eller synpunkter som rör webbplatsen, personuppgiftspolicyn eller informationen som vi samlar in är du välkommen att kontakta oss på support@menskoppen.se
Bollnäs 2018-05-24
Svenska Menskoppen AB
Org nr 556778-3203

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.