Vår historia
Vi har sålt menskoppar på nätet sedan 2008 (över 10 ÅR – yay!) – det har blivit många olika märken i takt med att utvecklingen på området gått framåt.
Vi jobbar bara med menskoppar och deras tillbehör – inget annat.
Eftersom vi är ett aktiebolag, så följer vi svensk aktiebolagslag och har en ordnad ekonomi. För dig som kund betyder det att vi är en leverantör som du kan lita på och som finns kvar år efter år, även efter du köpt din menskopp hos oss. Det är förstås särskilt viktigt när det gäller något så betydande som den egna hälsan.
Det här har givit oss ett försprång i Sverige när det gäller kunskapen om menskoppar. Köp din menskopp av ett seriöst företag som har stor vana av menskoppar.

Personuppgiftspolicy
Läs vår personuppgiftspolicy här: menskoppen.se/personuppgiftspolicy

Företagsfakta

Företagets namn: Svenska Menskoppen AB
Organisationsnummer: 556778-3203
Styrelsens säte: Bollnäs

Godkänd för f-skatt
Innan du köper menskoppar på nätet – kontrollera att företaget har f-skattsedel.
För att få f-skattsedel måste en företagare sköta sina plikter bland annat gällande momsinbetalningar och bokföring. Om du handlar av ett seriöst företag, så är du säker på att du får bästa service och att de följer gällande lagar och regler.

Kön i ord och bild
I vår kommunikation undviker vi att använda ett könat språk, men också illustrationer, fotografier och färgpaletter som följer stereotyper som tyvärr ofta historiskt förekommit – och fortfarande förekommer – i mensskyddsreklam. Tyvärr så verkar menskopps-branschen i stort följa samma inarbetade spår som traditionell tampong-/bindereklam. Allt detta gör vi för att informera om mens och mensskydd utan att du ska behöva mötas av en föråldrad syn på mens och den egna kroppen. Vi försöker att vara inkluderande – här är alla som menstruerar välkomna att ställa frågor om menskoppar. Om du hittar någon information på webbplatsen som inte stämmer överens med den grundtanken, kontakta oss på support@menskoppen.se och berätta det.

Materialet på denna webbplats är uteslutande skapat av oss, och är skyddat av lagen om upphovsrätt. Texterna och bilderna är inte fria för dig att använda. Om du är företagare så vill jag att du kontaktar mig innan du kopierar och/eller använder delar av eller hela texter från menskoppen.se för användning i din egen verksamhet. Om du är en privatperson som vill informera om menskoppar, så får du fritt kopiera delar av texterna på menskoppen.se.

Sidan uppdaterad 2021-07-13