Starta det nya året med menskopp

Starta 2018 med menskopp!
Gör en verklig nystart 2018 – börja med menskopp!

Det kan låta som stora ord, men för många blir menskoppen något som verkligen förändrar livet till det bättre. Innan vi provar menskopp så kan det kännas svårt, omständligt och inte lika rent som andra skydd. Men de som provat känner precis tvärtom – vi lovar 🙂

Besvärligt, dyrt och dåligt för miljön

Oavsett om du blöder lite eller väldigt mycket, så kan användandet av tamponger och bindor vara ganska omständligt. Det ska köpas, planeras, tas med och släpas runt på förpackningar i olika storlekar och utföranden. Värst är det för den som blöder varierande, från trosskydd till största bindorna och tampongerna, för att vara beredd på allt.
Det blir inte bara besvärligt, det blir även ganska dyrt. För att inte tala om miljöbelastande med alla kartonger, omslag, tejpremsor, små broschyrer som ligger med i förpackningarna etc etc…
Men menskoppen har du ett skydd som funkar lika bra oavsett hur lite eller mycket du blöder – det bara sitter där och förstör inte kroppens egen miljö. Eftersom den samlar upp blodet så rubbar den heller inte slidans självrengörande miljö, som tamponger och bindor gör.

HUR SVÅRT ÄR DET EGENTLIGEN?

Vi brukar säga att det tar 2–3 mensperioder att komma in i allt det nya och verkligen komma fram till vad som funkar för just din kropp, så om du vill ha en bra start på 2018, så är det bra att börja redan nu. Kika runt uppe i huvudmenyn under flikarna ”Hjälp” och ”Frågor & svar” – där finns massor av läsning på ämnesindelade sidor om användning av menskoppar. Även kommentarerna är läsvärda och uppskattas av våra besökare.

Köp inte vilken menskopp som helst

Det finns idag omkring 100 olika menskoppar i världen. Många av dem går att köpa på webben, andra i hälsokostbutiker, på apotek och i andra affärer. Men alla koppar passar inte alla, de kan skilja sig mycket åt i vidd, längd, kapacitet etc. (Mer om det här)

Idag börjar det komma många piratkopior på marknaden, på fynd- och auktionssajter men även på andra ställen. De menskopparna ser ofta lika ut men marknadsförs som olika varumärken. Förutom att de ofta är olagliga kopior på redan kända menskoppar, så är de oftast tillverkade av billigare material i låglöneländer där det sker övergrepp på både människor och miljö. Materialet kan vara dåligt eller rent av farligt, och ibland så saknar menskopparna hål upptill kanten så att de inte fungerar så bra. Priset kan ibland vara en indikator på att en menskopp tillverkats under sämre förhållanden och är tillverkad i ett material som inte är avsett att bära inne i kroppen. Kom ihåg internetordspråket: ”Om något verkar för bra för att vara sant så är det ofta det.”


Gör din beställning här hos oss – vi har 1–2 dagars leveranstid på vardagar
NYTT

FÖRVARING – PÅSAR & TETROR

Tetra – Lila med prickar

119.00 kr
NYTT

FÖRVARING – PÅSAR & TETROR

Tetra – Vita prickar på svart botten

119.00 kr
NYTT

FÖRVARING – PÅSAR & TETROR

Tetra – Rosa med röda prickar

119.00 kr
NYTT

FÖRVARING – PÅSAR & TETROR

Tetra – Turkos

119.00 kr

FÖRVARING – PÅSAR & TETROR

Påse Pussy Power – Silver med svart

28.00 kr
Ny

FÖRVARING – PÅSAR & TETROR

Påse Pussy Power – Svart med rosa metallic

15.00 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.