Om du redan vet att menskoppen som finns på ditt apotek funkar, så kan du köpa den där.
Men om du inte vet alls vilken menskopp som passar dig, så är det generellt mindre bra att gå in och köpa den som apoteket valt att sälja. De har oftast bara ett märke i två olika storlekar som de säljer. Men problemet är att det inte finns en menskopp som passar alla – läs mer om det här »

Den som jobbar på apotek vet ofta inte egentligen vad menskoppar är eller hur de funkar. De har vanligtvis två olika storlekar av samma märke som enligt tabellerna ska passa alla oss som har mens. Vi som jobbar med menskoppar vet att verkligheten sällan är så enkel: Det finns nog faktiskt inget menskoppsmärke som passar alla kroppar och blödningar. Om du sedan får problem i din användning så kommer de dessutom inte att kunna ge dig svar, eftersom de inte har erfarenhet av rådgivning kring menskoppar.

Köp av någon som kan menskoppar
Så: Be någon erfaren om köpråd innan du investerar i en menskopp.
Då kommer du i alla fall att få en så bra start som möjligt när du köper din första kopp, som alltid är lite av en chansning eftersom blödningar i engångsskydd är svåra att mäta. De flesta upplever att de blöder mer rikligt än de egentligen gör. Det kan leda till att vi köper för stora koppar, vilket är vanligt bland de som mailar mig med sina frågor efter köp i handeln.

Säkert köp även efter köpet gjorts
Om du är orolig för att köpa din kopp på nätet, så ska du veta att vi har mycket nära kontakt med våra kunder efter deras köp. Vi svarar på mail om stora och små saker – alla är viktiga för oss. Dessutom lär vi oss massor på era frågor, och vi vet att dessa gör oss till ännu bättre experter på menskoppar 🙂
Vi säljer bara menskoppar i vårt företag och vi ger varje dag massor av råd kring menskoppar – det är vad vi gör. Vi säljer inte kläder, hälsokost, sexleksaker eller något annat än menskoppar och deras tillbehör. Därför är vi så bra på just menskoppar.
Våra betalningar i webbshopen sker på säker lina via Klarna Sverige och du kan välja att betala med ditt kort, via faktura eller att dela upp betalningen.

Gå till vår webbshop »

Osäker på vilken menskopp som passar dig? Gör vår enkla enkät inför ditt menskopps-köp – få mailsvar direkt från oss »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *