Köp en menskopp i påsk :)

Köp menskopp i påsk - menskoppen.se

Vill du ha råd om vilken menskopp som kan passa dig – börja med att göra vår enkät och få mejlsvar från oss »

Under påskhelgen jobbar vi på menskoppen.se som vanligt – ingen rast, ingen ro i vår bransch 🙂 Det här innebär att du kan köpa menskoppar under helgen och få dem skickade till dig:

Leverans innan påsk
Onsdag den 23 mars skickar vi alla beställningar inkomna före kl 12.00. Dessa delas sedan ut av Postnord, förhoppningsvis på skärtorsdagen den 24 mars men i värsta fall tisdag den 29 mars, alltså efter helgen.

Ingen leverans under påsken
Under skärtorsdag, långfredag, påskafton och påskdagen skickas inget från oss, eftersom Postnord inte delar ut post under påföljande dagar.

Leverans efter påsk
Om du gör din beställning senast kl 08.00 måndag den 28 mars, som är annandag påsk, så skickas den från oss på måndagen. Det innebär att den delas ut hos dig på tisdag den 29 mars eller onsdag den 30 mars, om Postnord hinner med som de ska.

Försändelsen
Vi skickar din order som ett brev med Posten, som vanligen delas ut direkt till brevlådan. Om din brevlåda eller ditt postfack är för litet, så får du en avi för att hämta ut brevet från Posten. Ett brev med 1–2 menskoppar har ungefärligt mått 28,5 cm (bredd) x 12,5 cm (höjd) x 3 cm (tjocklek). Om du köper flera varor, som inte ryms i vårt vanliga kuvert, så kommer vi att skicka i ett större kuvert, men fortfarande som ett vanligt brev.
OBS: Avsändaren – Svenska Menskoppen AB – står tydligt på försändelsen. Det är för att Postnord ska kunna skicka tillbaka brevet om det inte går att dela ut det. Om du vill att vi ska skicka din försändelse utan vårt företagsnamn och istället skicka från en privatperson, maila oss på monica@menskoppen.se och berätta det efter du gjort ditt köp.

Reservation
Observera att vi inte kan garantera att din leverans görs i tid. Vi lovar att göra vår del av jobbet och posta som ovan, men själva leveransen görs hos dig av Postnord.

Vilken menskopp passar?
Om du vill ha råd om vilken menskopp som kan passa dig – börja med att göra vår enkät och få mejlsvar från oss »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.