Köpa menskopp under jul & nyår

Menskopp som julklapp – menskoppen.se

Här hittar du information kring köp och leverans av menskoppar under helgerna. Längst ner hittar du detaljer kring postutdelning. Vi skickar ordrar som vanligt så att de kan delas ut av Postnord under helgfria dagar. Vi har utökad bytesrätt för december-ordrar, och bytesrätten för oöppnade förpackningar gäller t o m 31 januari 2017.

Välja åt någon annan?
När du köper en menskopp till någon annan, så kan det vara klurigt att veta vilken vi ska välja. Då kan du köpa en menskopp men säga åt mottagaren att inte öppna förpackningen förrän vi vet att den har goda chanser att passa. För att veta det, så kan mottagaren göra enkäten i efterhand, och sedan byta koppen om det visar sig att en annan passar bättre. Shoppa menskoppar som kan bytas om de inte öppnas »

Presentkort & rabattkod
Om du hellre vill ge bort ett presentkort, så finns det pappers-presentkort om du är ute i god tid, och som elektronisk rabattkod om du shoppar i sista minuten 🙂 Båda finns i webbshoppen »

Enkät och rådgivning
Vi fortsätter att svara på enkäter kring menskoppar under helgerna, men eftersom vi också passar på att vara lite helg-lediga, kan våra svar ta något längre tid än vanligt, men vi svarar varje dag, även under helgdagar. Gå till enkäten inför köp av menskopp »

Läs allmänna köpvillkor på sidan Köpvillkor »

Handla under jul & nyår

FRÅGOR OM ATT HANDLA I WEBBSHOPEN UNDER HELGERNA & JULKLAPPAR
Maila oss på order@menskoppen.se

 

KÖP I DECEMBER – UTÖKAD BYTESRÄTT HELA JANUARI 2017

Köp en menskopp i julVi har alltid extra lång bytesrätt under tiden efter helgerna för köp gjorda under december. Bytesrätten gäller t o m 2017-01-31. Kom ihåg att alla oöppnade förpackningar kan bytas eller ångras.
Om du ger bort en menskopp i julklapp, så kan mottagaren sedan kontakta oss för att kontrollera vilken menskopp som passar dem (utifrån sina individuella behov). Om den menskopp som de har fått av dig inte är rätt, så skickar vi en ny menskopp utan extra kostnad. Du/ni betalar då bara portot för att skicka tillbaka koppen till oss. Efter att den köpta koppen kommit tillbaka till oss i en obruten förpackning, så skickar vi snarast den nya koppen till er.
OBS: En förpackning som är bruten, alltså öppnad, kan inte bytas. Det är därför viktigt att ni först kontaktar oss på order@menskoppen.se
Köp menskopp i julklapp till en vän

FÖRSÄNDELSEN

Din vara/varor skickas som vanligt brev från oss via Posten.
Vi skickar endast till folkbokföringsadresser i Sverige, eftersom vårt system är integrerat med Klarnas betalningslösning. Om det inte kan delas ut (t ex om brevlådan är för liten), så kommer du att få en avi från Posten att hämta ut det på ett av Postens utlämningsställen. Kom ihåg att det kan påverka leveranstiden.
Om du har andra önskemål om leverans, kontakta order@menskoppen.se så kanske vi kan hjälpa till.

LEVERANSTIDER UNDER JUL OCH NYÅR

Lägg din order senast kl 22 helgfri måndag–torsdag så skickar vi påföljande helgfria vardag. Det gäller helgfri måndag till torsdag – hela året, även under helgerna.
Kom ihåg att Postnord har hög belastning under helgerna, vilket i värsta fall kan leda till försenade leveranser.

PRESENTKORT – PÅ PAPPER ELLER SOM RABATTKOD

Om du hellre köper ett snyggt presentkort, så hittar du dem här » Det kan vara en bra sista-minuten-julklapp, eftersom du kan köpa en rabattkod av oss och göra ett eget kort – samma dag som du ska ge bort julklappen. Maila oss på order@menskoppen.se om du behöver ha snabb hjälp.
Om du vill köpa ett presenkort till ett värde som inte finns i shopen, kontakta oss, så ordnar vi det. Maila order@menskoppen.se

Så delas posten ut under jul & nyår

Fredag 30/12: Utdelning som vanligt
Lördag 31/12: Ingen utdelning – Nyårsafton
Söndag 1/1: Ingen utdelning – Gott nytt år!
Måndag 2/1: Utdelning som vanligt
Tisdag 3/1: Utdelning som vanligt
Onsdag 4/1: Utdelning som vanligt
Torsdag 5/1: Ingen utdelning – Trettondagsafton
Fredag 6/1: Ingen utdelning – Trettondagen
Lördag 7/1: Ingen utdelning – helg
Söndag 8/1: Ingen utdelning – helg
Måndag 9/1: Utdelning som vanligt

Vi reserverar oss för eventuella fel i text och bild.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Kontakta oss!

Chatten är offline. Skicka ett meddelande här, så svarar vi inom kort.

Har du frågor eller problem – jag kan svara!

Tryck ENTER för att skicka chattmeddelande