Alla gillar inte menskoppen

Det är lätt att bli frälst när vi upptäcker menskoppen.
Vi får många spontan-mail från folk som – utan att överdriva – är lyriska.

Många av dem är dessutom upprörda över att de inte tidigare fått höra talas om menskoppen hos skolsköterskan, på ungdomsmottagningen eller mödravårdscentralen.
Mer om det har jag tidigare skrivit om här: menskoppen.se/?p=1058

”Menskopps-korståget”
Flera av de som skriver till oss, och säkert många andra nöjda menskopps-användare, går ut på ett slags ”menskopps-korståg”, där de uppfyllda av denna fantastiska upptäckt, prisar dess förträfflighet i alla möjliga sammanhang – både i mötet med människor och på bloggar och i kommentarstrådar.

Motreaktioner
Detta kan leda till misstänksamhet, och i vissa fall tvärtom-reaktioner, som förstås blir allt vanligare i takt med att menskoppsanvändandet blir mer utbrett.
Jag vill mana till eftertanke; Alla kommer förstås inte att gå över till menskopp, för tanken på menskopp tilltalar inte alla som menstruerar. Det finns inga patentlösningar när det gäller oss människor – inte ens när det gäller menskoppar.

Låt alla själva ta ställning
Mitt primära syfte med den här webbplatsen och min verksamhet är att öka kännedom om att det finns menskoppar, så att var och en kan ta sig en funderare på om det är nåt för dem eller inte.

Mitt direkta råd till dig som älskar menskoppen och vill att alla andra ska göra det också; tala och skriv om den när du vill, men kom ihåg att inte alla kommer att älska den som du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.